Implantaat prothese

Fred Mouw, november 2023

Geachte heer van den Brink, beste Jeroen,

 Na een wat moeizaam begin met mijn implantaat en na het verhelpen van tal van pijntjes heb ik nu een uitstekend gebit. Mijn dank gaat, behalve naar u, ook uit naar Merel en Yara die mij meermalen hebben geholpen. Ook mag ik niet verhelen dat uw advies om mevrouw Nathalie Kemperman in te schakelen perfect was. Zij heeft mij van die geheimzinnige hardnekkige bult uitstekend kunnen afhelpen.

 Al met al zéér tevreden!

Bovenprothese

Aad Huizer, oktober 2023

Zeer tevreden over bejegening, behandeling en resultaat. Door omstandigheden kwam ik in contact met dit centrum, dat mij sneller kon helpen aan een vervangende bovenprothese te komen. Na nog altijd zo'n 5 weken met een "gat in mijn mond" gelopen te hebben wil je dit probleem opgelost zien. Niets dan lof voor Jeroen en zijn teamleden, die mij weer fatsoenlijk voor het oog der wereld hebben herschapen. En dat alles op een integere en uiterst klantvriendelijke wijze!

Implantaat prothese 

Anita Verkooijen, september 2023

Een verschrikkelijk goede praktijk die werkelijk met de nieuwste technieken werken. Ik ben gisteren mijn echte gebit gaan ophalen op implantaten. De implantoloog daar is zeer kundig en goed! Ook de secretaresse Els heb ik heel veel steun van gehad. En tot slot Jeroen maakte het allemaal waar. Mijn droom!!!! Ik ben er. Huilend heb ik mijn prachtige gebit mogen ontvangen. Jullie zijn toppers xxx knuffels.

Klik prothese

Jaap en Koos Vreugdenhil, december 2022

Wij, Jaap en ik willen jullie bedanken voor de goede zorg en vriendelijkheid. En dat ik nu weer een goed zittend klik gebit heb waardoor ik weer lekker kan eten. Zo bedankt hiervoor.

Frame

Corry Mourik, oktober 2022

Ben er zeeeer hartelijk ontvangen en alles duidelijk kunnen bespreken, ze hebben goed naar mijn wens gehandeld!!! Ik moest mn frame aan laten passen daar die te ruim was geworden.alles met zeer veel aandacht opgemeten en afgehandeld binnen paar uur!! Ik heb de nodige ervaringen met gelijk soortige mondprotectici . Was onder de maat en nauwelijks oor voor mijn wens. Hier bij Dent4care was er juist ALLE aandacht voor wat en hoe ik mijn frame wilde! Ben hier zoooo blij mee.... eindelijk weer een mooie lach kunnen laten zien dank zij hun!!!! Thnks!!!