×

Wie zijn wij

Jeroen van den Brink: Gediplomeerd tandprotheticus

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de tandtechniek, begonnen met de opleiding en in 2008 het diploma inclusief specialisatie behaald. Omdat het ook erg leuk is met mensen te werken, een mooi werkstuk te maken en het eindresultaat zelf bij de patiënt te zien, ben ik de opleiding voor tandprotheticus aan de hoge school van Utrecht gestart en heb het diploma in 2013 ontvangen.

Afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken gewerkt en heb veel ervaring opgedaan.De technieken veranderen, van handenarbeid gaan wij de ontwikkeling in de digitalisering ontdekken zodat wij voorspelbaar kunnen werken en een nog betere pasvorm kunnen bereiken.

Met veel enthousisasme zal ik u in de praktijk ontvangen.Gert Demoed: Gediplomeerd tandprotheticus

Ik ben in 1968 als leerling tandtechnicus begonnen in een klein tandtechnisch laboratorium in Ede. Door het afronden van de studie en de werkervaring die ik opdeed, groeide ik in dit bedrijf uit tot een volwaardig technicus. Naast het reguliere werk als tandtechnicus, specialiseerde ik mijzelf in het vervaardigen van kronen en bruggen

In 1995 ben ik mijn eigen weg ingeslagen en heb mijn eigen tandtechnisch laboratorium opgestart. In deze mooie periode heb ik, in het jaar 2000, de studie tandprotheticus met goed gevolg afgerond en heb ik mijn zelfstandig ondernemerschap kunnen vervolgen in de Tandprothetische Praktijk G. Demoed. De stap om mijn eigen praktijk te beginnen heeft er voor gezorgd dat ik rechtsreeks met én voor cliënten uitneembare gebitsprotheses heb kunnen maken.

Wat het vak voor mij zo boeiend heeft gemaakt, is het feit dat elke opdracht weer aan andere uitdaging geeft, waarbij de zorg, maar bovenal de tevredenheid van de cliënt voorop staat.


Nazesh Babur: Tandprotheticus i.o.
Chris Nab: Tandtechnicus i.o
Yara Adel-Rezek: Tandtechnicus i.o.

 

Afspraak maken

Online afspraak maken

Spoedgeval?

Bij spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden kunt u contact opnemen door te bellen naar .

Privacyverklaring | Copyright by Centrum voor Mondprothetiek | Created by