×

Wie zijn wij

 

Els Pieters

Els Pieters

Receptioniste

Sinds 1 april (geen grap) ben ik het team komen versterken.
Met veel plezier ontvang ik onze gasten en ga aan de slag om voor u alles zo goed mogelijk te regelen.

Ik houd van een lach en een leuk gesprek. Voor beide praktijken krijgt u mij aan de telefoon, voor een ontmoeting ben ik te vinden in de praktijk in Ede.

Hopelijk ontvang ik u binnenkort in onze praktijk.

Jeroen van den Brink

Jeroen van den Brink

Gediplomeerd tandprotheticus

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de tandtechniek, begonnen met de opleiding en in 2008 het diploma inclusief specialisatie behaald. Omdat het ook erg leuk is met mensen te werken, een mooi werkstuk te maken en het eindresultaat zelf bij de patiënt te zien, ben ik de opleiding voor tandprotheticus aan de hoge school van Utrecht gestart en heb het diploma in 2013 ontvangen. Afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken gewerkt en heb veel ervaring opgedaan. De technieken veranderen, van handenarbeid gaan wij de ontwikkeling in de digitalisering ontdekken zodat wij voorspelbaar kunnen werken en een nog betere pasvorm kunnen bereiken.

Met veel enthousisasme zal ik u in de praktijk ontvangen.

Yara Adel-Rezek

Yara Adel-Rezek

Klinisch specialist mondprothetiek

Sinds 2018 ben ik werkzaam in de tandtechniek en heb mij ontwikkeld tot CAD/CAM specialist. De nieuwe technieken en ontwikkelingen spreken mij erg aan doordat er zoveel meer mogelijk is.

Na het ontdekken van deze digitale tandtechniek heb ik besloten om in 2018 te starten met de opleiding aan de DHTA in Utrecht en heb ik mijn diploma gehaald. 

De digitale technieken heb ik geleerd bij Dentalhouse in Veenendaal door het volgen van interne cursussen. De eerste drie jaar heb ik hier ook met veel plezier gewerkt. Nu heb ik de overstap gemaakt naar de praktijk waardoor je nog doelgerichter mensen blij kunt maken.

Ik ben erg trots dat ik een teamlid ben geworden van deze praktijk waarbij kennis, kunde en innovatie op een hoog niveau staan.

 

Merel de Jong

Merel de Jong

Klinisch specialist mondprothetiek

Tijdens mijn opleiding tot tandtechnicus, heb in het 3e jaar stage gelopen bij Centrum voor Mondprothetiek. Het leuke van deze praktijk is de moderne manier van behandelen en techniek.

Op school wordt nog de traditionele tandtechniek geleerd, aangezien alles digitaliseert is het bijzonder mij in deze praktijk te ontwikkelen en zoals Nicole altijd zegt ben ik opgeleid tot moderne vakvrouw.

In het laatste jaar van de opleiding ben ik hier 1 dag in de week gaan werken, mijn laatste stage heb ik hier ook met veel plezier doorstaan. Ik ben begeleid door vakmensen en ben er trots op nu als gediplomeerd tandtechnicus onderdeel te zijn van het professionele zorgteam.

Lieke van Kessel

Lieke van Kessel

Tandtechnicus i.o.

Op 1 juni 2022 ben ik begonnen als leerling tandtechnicus in Ede. 

De nieuwe moderne technieken binnen de tandtechniek spreken mij enorm aan, ik ben gedreven om het vak zo snel en goed mogelijk te leren, dit is ook de reden dat ik bij Centrum voor Mondprothetiek ben komen werken.

Het voordeel van deze praktijken is dat zowel de behandeling en de techniek in dezelfde praktijk gebeurt, zo streven wij ernaar om een zo goed mogelijke prothese, klikgebit, plaatje of frame te maken.

Ik houd van een lach en hoop dat wij met onze kennis, kunde en techniek u ook met een lach mogen ontmoeten.

Afspraak maken

Online afspraak maken

Spoedgeval?

Bij spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden kunt u contact opnemen door te bellen naar .