×

Wie zijn wij

Jeroen van den Brink: Gediplomeerd tandprotheticus


Sinds 2003 ben ik werkzaam in de tandtechniek, begonnen met de opleiding en in 2008 het diploma inclusief specialisatie behaald. Omdat het ook erg leuk is met mensen te werken, een mooi werkstuk te maken en het eindresultaat zelf bij de patiënt te zien, ben ik de opleiding voor tandprotheticus aan de hoge school van Utrecht gestart en heb het diploma in 2013 ontvangen.

Afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken gewerkt en heb veel ervaring opgedaan.De technieken veranderen, van handenarbeid gaan wij de ontwikkeling in de digitalisering ontdekken zodat wij voorspelbaar kunnen werken en een nog betere pasvorm kunnen bereiken.

Met veel enthousisasme zal ik u in de praktijk ontvangen.
Nazesh Babur: Tandprotheticus i.o.

In de tandtechniek ben ik gekomen omdat ik het gebit van mensen belangrijk vind, gecombineerd met dat ik het erg leuk vind om met mensen te werken, was de keuze snel gemaakt. Nadat ik tandtechniek gestudeerd heb in België, maakte ik in 2016 de overstap naar een groot tandtechnisch laboratorium in Friesland. Een tandtechnicus doet alle technische werkzaamheden, maar werkt minder met patiënten. Zodoende ben ik sinds 2018 bezig met de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool van Utrecht, zodat ik daarna zelfstandig patiënten kan behandelen voor partiele en volledige protheses evenals klikgebitten. Mijn passie is om mensen weer zelfvertrouwen te geven met hun lach én hen een functioneel gebit te geven zodat ze goed kunnen eten en praten. Bij Centrum voor Mondprothetiek, de modernste tandprothetische praktijk van Nederland, kan ik dit uitvoeren.

Ik help u graag bij ons in de praktijk.

 

Afspraak maken

Online afspraak maken

Spoedgeval?

Bij spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden kunt u contact opnemen door te bellen naar .

Privacyverklaring | Copyright by Centrum voor Mondprothetiek | Created by