×

Wie zijn wij

 

Jeroen van den Brink

Jeroen van den Brink

Gediplomeerd tandprotheticus

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de tandtechniek, begonnen met de opleiding en in 2008 het diploma inclusief specialisatie behaald. Omdat het ook erg leuk is met mensen te werken, een mooi werkstuk te maken en het eindresultaat zelf bij de patiënt te zien, ben ik de opleiding voor tandprotheticus aan de hoge school van Utrecht gestart en heb het diploma in 2013 ontvangen. Afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken gewerkt en heb veel ervaring opgedaan. De technieken veranderen, van handenarbeid gaan wij de ontwikkeling in de digitalisering ontdekken zodat wij voorspelbaar kunnen werken en een nog betere pasvorm kunnen bereiken.

Met veel enthousisasme zal ik u in de praktijk ontvangen.

Rob Bredewoud

Rob Bredewoud

Gediplomeerd Tandprotheticus Rob Bredewoud
Nazesh Babur

Nazesh Babur

Tandtechnicus in opleiding tot tandprotheticus

In de tandtechniek ben ik gekomen omdat ik het gebit van mensen belangrijk vind, gecombineerd met dat ik het erg leuk vind om met mensen te werken, was de keuze snel gemaakt. Nadat ik tandtechniek gestudeerd heb in België, maakte ik in 2016 de overstap naar een groot tandtechnisch laboratorium in Friesland. Een tandtechnicus doet alle technische werkzaamheden, maar werkt minder met patiënten. Zodoende ben ik sinds 2018 bezig met de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool van Utrecht, zodat ik daarna zelfstandig patiënten kan behandelen voor partiele en volledige protheses evenals klikgebitten. Mijn passie is om mensen weer zelfvertrouwen te geven met hun lach én hen een functioneel gebit te geven zodat ze goed kunnen eten en praten. Bij Centrum voor Mondprothetiek, de modernste tandprothetische praktijk van Nederland, kan ik dit uitvoeren.

Ik help u graag bij ons in de praktijk.

Betül Sarihan

Betül Sarihan

Tandtechnicus in opleiding tot Tandprotheticus Betül Sarihan
Yara Adel-Rezek

Yara Adel-Rezek

Tandtechnicus i.o.

Sinds 2018 ben ik werkzaam in de tandtechniek en heb mij ontwikkeld tot CAD/CAM specialist. De nieuwe technieken en ontwikkelingen spreken mij erg aan doordat er zoveel meer mogelijk is.

Na het ontdekken van deze digitale tandtechniek heb ik besloten om in 2018 te starten met de opleiding aan de DHTA in Utrecht en ga ik 1 dag in de week naar school. Hier leer ik voornamelijk de ambachtelijke werkzaamheden waardoor ik naast de digitale technieken ook de reparaties en het opvullen van de protheses kan uitvoeren.

De digitale technieken heb ik geleerd bij Dentalhouse in Veenendaal door het volgen van interne cursussen. De eerste drie jaar heb ik hier ook met veel plezier gewerkt. Nu heb ik de overstap gemaakt naar de praktijk waardoor je nog doelgerichter mensen blij kunt maken.

Ik ben erg trots dat ik een teamlid ben geworden van deze praktijk waarbij kennis, kunde en innovatie op een hoog niveau staan.

 

Rowie Vierwind-Meister

Rowie Vierwind-Meister

Front office representative

In 2014 ben ik begonnen bij Dentalhouse in Veenendaal, de groothandel op het gebied van materialen, nieuwste apparatuur en software op het gebied van de tandtechniek / tandprothetiek, daar heb ik met veel plezier gewerkt.

In de afgelopen jaren heb ik veel productkennis opgedaan en de ontwikkelingen van de digitale technieken mee gekregen. Nu de digitale technieken zoals het scannen van uw huidige prothese en het 3D printen in deze praktijk worden uitgevoerd, was het voor mij een mooie uitdaging om de stap naar deze praktijk te maken en mijn carrière als front office representative voort te zetten.

Sinds november 2020, zal ik u met veel plezier ontvangen, telefonisch uw vragen beantwoorden en afspraken met u inplannen.

Tandarts / Implantoloog

Tandarts / Implantoloog

Implantoloog
Implantologie assistent

Implantologie assistent

Implantologie assistent

Afspraak maken

Online afspraak maken

Spoedgeval?

Bij spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden kunt u contact opnemen door te bellen naar .