×

Nazesh Babur

In de tandtechniek ben ik gekomen omdat ik het gebit van mensen belangrijk vind, gecombineerd met dat ik het erg leuk vind om met mensen te werken, was de keuze snel gemaakt. Nadat ik tandtechniek gestudeerd heb in België, maakte ik in 2016 de overstap naar een groot tandtechnisch laboratorium in Friesland. Een tandtechnicus doet alle technische werkzaamheden, maar werkt minder met patiënten. Zodoende ben ik sinds 2018 bezig met de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool van Utrecht, zodat ik daarna zelfstandig patiënten kan behandelen voor partiele en volledige protheses evenals klikgebitten. Mijn passie is om mensen weer zelfvertrouwen te geven met hun lach én hen een functioneel gebit te geven zodat ze goed kunnen eten en praten. Bij Centrum voor Mondprothetiek, de modernste tandprothetische praktijk van Nederland, kan ik dit uitvoeren.

Ik help u graag bij ons in de praktijk.

 

Afspraak maken

Online afspraak maken

Spoedgeval?

Bij spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden kunt u contact opnemen door te bellen naar .