×

Rowie Vierwind-Meister

In 2014 ben ik begonnen bij Dentalhouse in Veenendaal, de groothandel op het gebied van materialen, nieuwste apparatuur en software op het gebied van de tandtechniek / tandprothetiek, daar heb ik met veel plezier gewerkt.

In de afgelopen jaren heb ik veel productkennis opgedaan en de ontwikkelingen van de digitale technieken mee gekregen. Nu de digitale technieken zoals het scannen van uw huidige prothese en het 3D printen in deze praktijk worden uitgevoerd, was het voor mij een mooie uitdaging om de stap naar deze praktijk te maken en mijn carrière als front office representative voort te zetten.

Sinds november 2020, zal ik u met veel plezier ontvangen, telefonisch uw vragen beantwoorden en afspraken met u inplannen.

 

Afspraak maken

Online afspraak maken

Spoedgeval?

Bij spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden kunt u contact opnemen door te bellen naar .